Інфляція на споживчому ринку в порівнянні з вереснем склала 1,9%, а з початку року - 5,6%. Про це йдеться на сайті Державної служби статистики. Про це повідомляє ubr.ua.
За рік український бутерброд із салом подорожчав на 42%. Про це повідомив директор Асоціації постачальників торгівельних мереж Олексій Дорошенко на своїй сторінці у Facebook, передає kurkul.com.
До кінця 2018 року продукти молочної переробки можуть подорожчати на 10-15% через сезонне зниження виробництва сирого молока, повідомив аналітик Аналітичного агентства "Інфагро" Максим Фастеев в ході конференції Американської торгової палати, на якій було представлено дослідження про перспективи розвитку харчової промисловості України, передає Уніан.
За останній рік найбільше вскочили ціни на моркву - на 137% і на сало - 40%. Про це повідомив Директор Української асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко на своїй сторінці в Facebook, передають Українські Новини.
Зростання вартості молочного кошика, згідно з офіційними даними, за рік склало 12%. Молочні вироби стали дорожчими від 0,2% до 33%: молоко виросло у ціні на 33%, масло вершкове – на 29%, сметана – 19%, а м’який сир – на 0,2%. Про це на своїй сторінці у Facebook написав Олексій Дорошенко, генеральний директор Української асоціації постачальників торговельних мереж, повідомляє agroday.com.ua.
Курячі яйця з квітня 2017 року по квітень 2018-го подорожчали на 93%. Таким спостереженням поділився Олег Пендзин, виконавчий директор Економічного дискусійного клубу.