Займаючись глибоким аналізом ринку м’яса, виявилося, що найбільшою нереалізованою нішею є відгодівля і глибока переробка м’яса яловичини. Те, що у нас виробляється — це на 99% телятина.
Про це, на своїй сторінці у Facebookнаписав економіст департаменту технічного співробітництва ФАО Андрій Ярмак.
Він також назвав основні проблеми реалізації відгодівлі яловичини.
- Брак знань;
- Недостатній рівень усвідомлення необхідності глибокої обвалки;
- Нерозуміння переваг розташування та логістики;
- Брак розуміння того, що переробне підприємство, яке орієнтоване на експорт, повинно мати мінімальну потужність, щоб завантажувати 1 контейнер на день.
Результатами свого дослідження Андрій Ярмак та інші експерти галузі поділяться на конгресі виробників та експортерів яловичини Ukrainian Beef Congress.