В Україні майже не виготовляють яловичину

Дата публікації: 30-10-2017 - 13:38

Займаючись глибоким аналізом ринку м’яса, виявилося, що найбільшою нереалізованою нішею є відгодівля і глибока переробка м’яса яловичини. Те, що у нас виробляється — це на 99% телятина. 

Про це, на своїй сторінці у Facebookнаписав економіст департаменту технічного співробітництва ФАО Андрій Ярмак.

Він також назвав основні проблеми реалізації відгодівлі яловичини.

  • Брак знань;
  • Недостатній рівень усвідомлення необхідності глибокої обвалки;
  • Нерозуміння переваг розташування та логістики;
  • Брак розуміння того, що переробне підприємство, яке орієнтоване на експорт, повинно мати мінімальну потужність, щоб завантажувати 1 контейнер на день.

Результатами свого дослідження Андрій Ярмак та інші експерти галузі поділяться на конгресі виробників та експортерів яловичини Ukrainian Beef Congress.

 

Ukrainian

Читати ще