За січень-липень 2017 р. в Україні вироблено 1,29 млн.т м'яса всіх видів в забійній вазі, що на 5,2 тис.т перевищує відповідні показники 2016 р.
Про збільшення рівня виробництва м'са повідомляє Міжрегіональний Союз птахівників і кормовиробників України.
Відзначається, що промислове виробництво м'яса всіх видів збільшилось на 0,6% відносно січня-липня 2016 року і склало 864,3 тис.т. В той же час, господарства населення виробили 425,4 тис.т, що всього на 0, 2 тис. т менше минулого року.
У загальній структурі виробництво м'яса промисловими підприємствами становить 67%.
Згідно з повідомленням, за звітний період сільськогосподарські підприємства виробили 51,6 тис.т (+ 2%) яловичини, 220,1 тис.т (-0,5%) свинини і 592 тис.т (1%) м'яса птиці.
За даними Latifundist.com