Оновилися вимоги для українських експортерів яловичини

Дата публікації: 18-05-2020 - 15:57

У зв’язку зі зміною процедури реєстрації українських підприємств, що планують продавати яловичину до Китаю, Державна служба з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів опублікувала відповідні рекомендації, повідомляє meat-inform.

“До уваги потенційних експортерів замороженої яловичини з України до Китайської Народної Республіки! Відповідно до нової процедури реєстрації експортних потужностей-виробників яловичини для експорту до КНР Держпродспоживслужба розробила Методичні рекомендації для державних ветеринарних інспекторів України та операторів ринку, які мають намір здійснювати експорт замороженої яловичини до Китаю. Зазначені Методичні рекомендації опубліковані на офіційному сайті Держпродспоживслужби у розділі “Міжнародне співробітництво”. Наразі право експорту замороженої яловичини отримали три українські підприємства”, – йдеться у повідомленні Держпродспоживслужби.

Завантажити рекомендації можна тут або за посиланням http://consumer.gov.ua/ContentPages/Vimogi_Krain_Svitu/97/

Ukrainian

Читати ще