В Україні значно зросло виробництво замороженої курятини

Дата публікації: 05-09-2018 - 13:36

Протягом перших семи місяців 2018 року виробництво частин тушок курей, курчат заморожених в Україні зросло до 138,2 тис. тонн, що в 2,1 рази більше, ніж за аналогічний період минулого року. Про це повідомляє Національна академія аграрних наук України з посиланням на Держстат, передає agronews.ua.

Зокрема, у липні 2018 року вироблено майже 20 тис. тонн частин тушок курей, курчат заморожених, що в 2,4 рази більше, ніж у липні минулого року.

«Зазначена продукція користується високим попитом на внутрішньому та зовнішньому ринках, що стимулює інвестиції в розширення виробництва. Відзначимо, що завдяки правильній державній політиці підтримки розвитку галузевої спеціалізації обсяги виробництва і поставок продукції птахівництва на зарубіжні ринки динамічно збільшується», - наголосили в НААНУ.

Ukrainian

Читати ще