Технології не стоять на місці, як і зростання чисельності населення Землі. Вчені вдосконалюють методики, щоб зробити штучне м’ясо доступним і вивести його на ринок в найближчі кілька років, повідомляє agronews.ua.
Вчені з канадського Університету Макмастера представили пластир Sentinel Wrap з прикріпленими біосенсорами, які можуть за специфічними ділянками ДНК сальмонели і кишкової палички визначити, чи заражене м'ясо. Вчені опублікували свою роботу в журналі ACS Nano, повідомляє agronews.ua.
Україна та Південна Корея готуються до реалізації низки інноваційних проектів в аграрній сфері. Про це повідомляє прес-служба Національної академії аграрних наук України за підсумками зустрічі президента НААН Ярослава Гадзала з Послом Республіки Корея в Україні паном Лі Янг Гу, повідомляє Agronews.