innovation

  • М’ясо з пробірки: що чекає людство

    Технології не стоять на місці, як і зростання чисельності населення Землі. Вчені вдосконалюють методики, щоб зробити штучне м’ясо доступним і вивести його на ринок в найближчі кілька років, повідомляє agronews.ua.

    Дата: 18 - 04 - 2018
  • Вчені створили пластир, який сигналізує про якість м'яса

    Вчені з канадського Університету Макмастера представили пластир Sentinel Wrap з прикріпленими біосенсорами, які можуть за специфічними ділянками ДНК сальмонели і кишкової палички визначити, чи заражене м'ясо. Вчені опублікували свою роботу в журналі ACS Nano, повідомляє agronews.ua.

    Дата: 16 - 04 - 2018
  • НААН України та Південна Корея готують низку аграрних проектів

    Україна та Південна Корея готуються до реалізації низки інноваційних проектів в аграрній сфері. Про це повідомляє прес-служба Національної академії аграрних наук України за підсумками зустрічі президента НААН Ярослава Гадзала з Послом Республіки Корея в Україні паном Лі Янг Гу, повідомляє Agronews.

    Дата: 16 - 03 - 2018