Експортна діяльність

Україна – аграрна держава, одна з найбільших країн із виробництва свинини в світі. Ми маємо безмежний потенціал для нарощування виробництва свинини і забезпечення нею у повному обсязі не лише внутрішнього ринку, але й зовнішнього, покриваючи потреби багатьох країн світу. Сьогодні поголів'я свиней в Україні складає більше ніж 7 мільйонів голів.

Асоціація тваринників України підтримує  експорту діяльність своїх членів та інших українських компаній, які зацікавлені у відкритті нових ринків збуту.

Переваги співпраці з АТУ:

  • Велика база партнерів - членів асоціації (більше 80 компаній)
  • Свині з найкращою генетикою
  • Замкнений цикл виробництва
  • Продукція наших членів відповідає міжнародним стандартам
  • Індивідуальний підбір асортименту продукції для замовників
  • Умови продажу узгоджуються під кожного клієнта
  • Наявність усіх сертифікатів якості

Досвід

АТУ - перша асоціація в Україні, яка заявила про себе як надійний експортер замороженої свинини та взяла на себе відповідальність за контроль якості продукції на всіх стадіях її виробництва.  Члени АТУ постійно підвищують свою кваліфікацію і використовують лише сучасні технології, є найбільшими і надійними продавцями  свинини  на внутрішньому ринку. Завдяки діяльності асоціації тваринників України, наші члени успішно експортували свою продукцію в більш ніж 10 країн Світу  таких як Росія, Філіппіни, Сінгапур.

ВИРОБНИЦТВО СВИНИНИ

Генетика та якість свинини

Для того щоб отримати найкращу якість м’яса члени АТУ при розведенні свиней використовують генетичний матеріал лише провідних компаній таких як :

Дан Бред ( Данія) , Хайпер ( Голандія) , Пі Ей Ай ( США)  і відповідно до рекомендацій вище вказаних компаній  при вирощувані товарних свиней  використовують  3 х та 4 х породні гібриди. Це дає можливість вирощувати свинину з максимально можливим відсотком пісного м’яса.

Годівля

Оскільки якість м’яса на пряму залежить від кормів то члени АТУ використовують корми провідних компаній таких як   Агровет-Атлантік(Україна) та Feedlance (Голандія) які в свою чергу постачають продукцію найвищої якості до складу якої не входять: Стимулятори росту (гормони, антибіотики) ,Корми тваринного походження, ГМО

Утримання та виробничі потужності

До складу АТУ входить більше ніж 40 виробників свинини, які в свою чергу володіють 60 фермами. Річне  сумарне поголів’я свиней складає близько 1млн 350 тис.  Всі ферми є автоматизованими сучасними приміщеннями, обладнані за всіма технічними, ветеринарними та фіто санітарними європейськими нормами.            

Забійні цехи

Члени АТУ володіють 4 забійними цехами. Наші забійні цехи є одними  з найбільших і найсучасніших в Україні. Забійні цехи повністю відповідають стандартам  ЄС. Нове обладнання  забезпечує якість забою тушок та дозволяє  обробку свинини відповідно затверджених в Європі норм . Сумарна потужність забою свинини складає від 120 тис. голів в місяць. Для того, щоб зберегти свіжість м’яса для оптових продажів і доставці по всьому світу , використовуються новітні технології в області охолодження та заморозки. На наших  виробництвах  ми використовуємо повітряно-крапельне охолодження, що дозволяє зберегти вид, свіжість і соковитість м’яса.

Ми сміливо можемо називати нашу продукцію екологічно чистою, так як ніколи не використовуємо для її охолодження хлор і хлорвмісні речовини.

Для глибокої заморозки ми застосовуємо «шокову» технологію завдяки чому структура тканин повністю зберігається. Річний обсяг заморозки складає понад 100 тис. тон.  Досвід по забою та обробленні, разом з технологічним розвитком, дозволяє нам задовільнити специфічні замовлення клієнтів в відповідності з певним ринком.

Переваги якості

АТУ контролює всі етапи виробництва і переробки свинини. 

Мікробіологічні та бактеріологічні  аналізи  здійснюється на сучасному лабораторному обладнанні  з використанням загальновизнаних еталонних методів .Для постійного контролю якості та надійності нашої продукції ми  також проводимо перевірки у зовнішніх незалежних лабораторіях .

Ми надаємо всі необхідні сертифікати