Голова Асоціації тваринників України Ірина Паламар виступила на круглому столі «Регулювання ринку м’яса: баланс між безпекою споживачів і розвитком бізнесу», висловивши позицію АТУ з ключових проблем м'ясної галузі.
При цьому за кілька десятків років людська смертність через резистентність до антибіотиків, яка викликається вживанням продуктів тваринництва, що вирощувалися із застосуванням антибіотиків, може стати більшою, ніж від раку. Такі дані висловили британські експерти в рамках Лондонської конференції, присвяченої загрозам антимікробної резистенції, он-лайн трансляцію якої відвідали фахівці АТУ.
Продовольча і сільськогосподарська організація ООН (ФАО) планує розпочати в Україні роботу над двома важливими проблемами — це антимікробна резистентність та необхідність скорочення харчових відходів. Про це в інтерв’ю Agravery.com розповів координатор програм розвитку ФАО в Україні Михайло Малков.
Фахівці Центру експертиз "ТЕСТ" провели дослідження 7 зразків пастеризованого молока вітчизняного виробництва, передає УНН з посиланням на дослідження "ТЕСТ".