Формальні вимоги не дотримуються бізнесом на 20-30%, — Держпродспоживслужба

Дата публікації: 08-08-2018 - 11:41

Навіть формальні вимоги не дотримуються бізнесом на 20-30%, вже не кажучи про належне обладнання харчоблоків, інвентар, дезінфекцію, медичні книжки, температурні режими та товарне сусідство.  Про це в екслюзивному інтерв'ю AgroPolit.com «Володимир Лапа: Іноді складно зрозуміти, чого більше – продукції чи льоду» заявив голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа.

Лапа переконаний, що така безвідповідальність призводить до масового отруєння людей.

«Наше завдання – проконтролювати виконання і якщо закон не виконується винести припис і накласти штраф. Ми бачимо, зокрема і за тими наслідками які є цьогоріч, що просто так не доходить. «Закон схвалили, але можна не виконувати» – такої історії у майбутньому не буде», – зазначає чиновник.

Ukrainian

Читати ще