Держпродспоживслужба та компетентний орган Республіки Туреччина погодив ветеринарний сертифікат здоров’я для свіжого, охолодженого, замороженого м’яса в тушах/м’яса обвалки великої рогатої худоби, призначеної для імпорту до Туреччини з України, повідомляє прес-служба Держпродспоживслужби.
У наступні 10 років зростання виробництва усіх видів м’яса уповільниться, а споживання м’ясної продукції, навпаки, зростатиме. На цьому наголосив незалежний консультант із питань розвитку м'ясного бізнесу Євген Шатохін, повідомляє agrotimes.net.
Характерною рисою І кварталу 2018 року стало збільшення обсягів експорту тваринницької продукції. Про це повідомив заступник директора Національного наукового центру «Інститут аграрної економіки», член-кореспондент НААН Микола Пугачов за інформацією agravery.com.