13 листопада Асоціація тваринників України взяла участь у ІІІ Національних консультаціях з розробки Секторальної експортної стратегії в харчовій та переробній промисловості.
Нагадаємо, що раніше відбулися І та ІІ національні консультації з розробки експортних стратегій в різних секторах, серед яких була також представлена і харчова та переробна промисловість.
Три ключові цілі, які були визначені для сектору харчової та переробної промисловості, - це стратегія, конкурентність та стандарти. По кожній з цих ключових цілей учасники Робочої групи вже напрацювали досить детальні плани дій для розвитку експорту в харчовій та переробній промисловості.
На сьогоднішніх консультаціях учасники Робочої групи в секторі харчової та переробної промисловості остаточно обговорили та фіналізували плани дій.